Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Blog “Op Plattelandsklas!”

Op maandag 21 maart 2022 vertrokken we op Plattelandsklassen met het vijfde leerjaar. Onze leerlingen brengen hierover dagelijks verslag uit.

Henri schrijft: 

“Ik stond vandaag op met een goed humeur. Ik zei: ‘joepie! PLK vandaag!’. Ik vertrok heel vroeg omdat ik heel vroeg op school wou zijn. Toen ik op school kwam, zei ik: ‘eindelijk plattelandsklassen!’. Toen waren we vertrokken en zaten we 1 uur in de auto. Toen waren we in de Boerenkreek! Joepie! Nu zijn we nog 4 dagen op plattelandsklassen. Woep woep!

Cil

Vandaag kwamen we met de auto aan in Sint-Jan-in-Eremo. We waren blij dat de zon scheen na al die tijden. Na het genieten van de zon zijn we onze bedden gaan opmaken. Erna mochten we buiten gaan spelen. Toen gingen we eten. Het was superlekker!

Jerôme

Ik stond vandaag op en ik was heel moe. Toen ik op school aankwam, was ik superblij. We vertrokken met de auto met Otis en Hippolyte. Als we in de auto zaten was het disco met liedjes en snoep. Toen we er waren was het er echt mooi. Vanmiddag hebben we ook al gemountainbiket.

%d bloggers liken dit: