Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Ponyrijden is het nieuwe paardrijden met L5B

De kinderen krijgen vandaag allemaal de kans om op een pony te rijden. Onder de deskundige leiding van Steven weten ze ondertussen dat pony’s geen paarden zijn en dat dit een gevoelig onderwerp is. 

Sofya

Hallo ouders, ik ben vandaag gaan paardrijden. Ik bedoel pony rijden. Alle paarden, euhm pony’s, hadden een naam. Ik had Tilo, hij was best wel wild. Ik was wat bang. Ik had een gevaarlijke pony. Meester Dirk, juf Selena en ponykenner Steven waren er gelukkig om me te helpen. Ik heb veel dingen geleerd. Ik vond het wel leuk! 

Naira

Hallo mijn beste ouders. Vandaag hebben we paard, ik bedoel pony, gereden en ik zat op Fury. Het liefste paard, ik bedoel pony, dat ik ooit gezien heb. Ik heb hem op het laatste snoepjes gegeven. Dat was superleuk. Liefs, Naira

 

%d bloggers liken dit: