Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Mountainbiken is zoals ponyrijden maar met een fiets

Sorena

Vandaag hebben we gemountainbiket. Het was echt superver van het verblijf. Maar het was wel superleuk! We moesten een wedstrijdje doen. In totaal hebben we 16 km gefietst.

Mathis

Vandaag zijn we gaan mountainbiken. Het was leuk. Het was ook pijnlijk want er zijn er drie gevallen. Zonder veel erg gelukkig. Wij hebben veel gezien. Ik ben gewonnen op het parcours en meester was tweedes. groetjes, Mathis!

Nelson

Met de mountainbike moesten we eerst 4.1 km fietsen om er te zijn. In het begin waren er veel putjes. Het parcours was lastig. Op het einde was er een wedstrijdje en meester was gewonnen volgens mij. Mathis zegt van niet, ik zeg van wel (nvdr). In de terugrit was het rustig aan.

%d bloggers liken dit: