Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Paulus Speelt!

Paulus speelt is een gedeeld kinderopvanginitiatief dat door een groep ouders van de school tijdens bepaalde schoolvakanties op Sint-Paulus georganiseerd wordt. Lees er meer over op deze pagina.

Wat?

Ouders organiseren een aantal speelweken tijdens de paas - & zomervakantie op school en voorzien via een beurtrol zelf in de opvang. Welke weken we Paulus Speelt organiseren, hangt af van de interesse & noden van de ouders. In 2024 plannen we een Paulus Speeltweek tijdens de tweede week van de paasvakantie (week 8 april) en een aantal weken in juli en/of eerste helft augustus. (onder voorbehoud van voldoende deelnemers).

Hoe werkt het?

De kinderen spelen in hun vertrouwde schoolomgeving. Iedereen is welkom, van kleuter tot 6e leerjaar. Ouders staan via een beurtrol in voor opvang en activiteiten. Wil je jouw kindje(s) twee dagen op een week brengen, voorzie je zelf in 1 halve dag opvang. Voor 4 dagen kom je zelf 1 volle dag en voor 5 dagen opvang kom je 1,5 dagen opvang geven. Je staat er nooit alleen voor en kan gebruik maken van spelmateriaal & de ervaring van andere ouders.

Kostprijs

Je betaalt 1,5 euro per kind per dag voor onkosten (vb. spelmateriaal) & fruit / 4-uurtje.

Heb je interesse om deel te nemen aan één of meerdere speelweken? Vul dan dit formulier in door op 'interesse' te klikken. Op die manier kan je ook mee bepalen welke weken we Paulus Speelt zullen organiseren. Heb je vragen? Neem dan contact op via paulusspeelt@st-paulus.be.