Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Eten op school

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kan je kind een warme maaltijd nemen op school of zelf een lunchpakket meebrengen. De leerkracht van je kind vraagt elke ochtend wie (warm of boterhammen) blijft eten op school.

Peuters en kleuters uit de eerste kleuterklas eten in het eethuisje met ondersteuning van de kinderverzorgsters. Oudere kinderen eten in de refter.

Warme maaltijd

De maaltijd bestaat uit soep, hoofdschotel, dessert en water. In de Weekinfo vind je het menu voor de komende week. Het maandmenu hangt uit aan de uitgangen van de school en vind je via de groene knop hieronder online.

Lunch

Wie zelf boterhammen meebrengt, krijgt ook soep, water en dessert. Om de afvalberg tegen te gaan, vragen we uitdrukkelijk om boterhammen te verpakken in een boterhammendoos.

Toezicht

Wie op school blijft eten, betaalt ook een bijdrage voor het middagtoezicht. Deze kost is fiscaal aftrekbaar.

Slaapklasje

Peuters die nood hebben aan een dutje kunnen 's middags terecht in het slaapklasje. Als er nog plaats is, kunnen ook de kleuters uit de eerste kleuterklas aansluiten. De kinderverzorgster zorgt voor de nodige begeleiding. Dit gebeurt steeds in samenspraak met de ouders. Afspraken worden gemaakt via het heen-en-weerschriftje of mondeling met de kleuterleerkracht.