Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Openstelling en naschools gebruik school

Na schooltijd wordt de school en de speelplaats gericht opengesteld. Hierover bestaan heldere afspraken. Er wordt steevast gewerkt met een gebruikersovereenkomst, huishoudelijk reglement en een vastgelegd tarief. Voor meer info en aanvragen kunt u cedric.ryckaert@kbkscholen.be contacteren.

Gebruik speelplaats

De speelplaats kan na schooltijd gebruikt worden na reservatie. Deze is beschikbaar voor ouders, middenveldorganisaties en jeugdbewegingen. Dit gebruik is gratis. Er is een badge beschikbaar aan het secretariaat die mits reservatie en een waarborg van 20 euro opgehaald kan worden. Het gebruik van foodtrucks wordt niet toegestaan. Aanvragen gebeurt via cedric.ryckaert@kbkscholen.be. Gelieve de gewenste datum te vermelden. Pas op, dit is niet mogelijk tussen 5 juli en 25 augustus.

Gebruik speelplaats + lokaal eethuisje/slaapklasje

De speelplaats kan na schooltijd gebruikt worden na reservatie. Deze is beschikbaar voor ouders, middenveldorganisaties en jeugdbewegingen. Dit gebruik is gratis. Wenst u een lokaal? U kunt voor een dagprijs van 30 euro het eethuisje en slaapklasje erbij huren. In het eethuisje staat een koelkast, microgolfoven en een beperkte hoeveelheid bestek. Er zijn geen stoelen of tafels ter beschikking. Het gebruik van foodtrucks wordt niet toegestaan. We vragen om na gebruik alles netjes achter te laten. Er is een badge en sleutel beschikbaar aan het secretariaat die mits reservatie en een waarborg van 20 euro opgehaald kan worden. Aanvragen gebeurt via cedric.ryckaert@kbkscholen.be. Gelieve de gewenste datum te vermelden. Pas op, dit is niet mogelijk tussen 5 juli en 25 augustus.