Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Omnia webwinkel

Dit is de webwinkel van het Omniaproject van het vijfde leerjaar. Hier kunt u uw bestelling plaatsen.

Bestel KVK-items
Bestel chocolade
Bestel wijn
Bestel olijfolie
Bestel koekjes
Bestel biofruitsap

De Omnia-verkoopactie loopt dit jaar van vrijdag 29 oktober tot zondag 14 november.
Met dit project leren de kinderen van het vijfde leerjaar de eerste stapjes in het opzetten van een onderneming. De opbrengst dient 100% voor het betalen van de uitstappen van alle kinderen in de school, zodat iedereen mee kan gaan.

Ook dit jaar zijn er weer heel wat lekkernijen te koop die niet mis zullen staan op de komende eindejaarsfeesten. Zo hebben we weer de keuze uit een rode, rosé of witte wijn, een heerlijke cava, chocolade en natuurlijk onze koekjesassortimenten! Dit jaar kiezen we opnieuw voor enkele pakketten van Poppies en gaan we ook weer voor een assortiment Lotuskoekjes.

Ook blijven we olijfolie verkopen. De biofruitsappen van de Stadsboerderij kunnen opnieuw als een mix aangekocht worden en dit jaar kunt u ook kiezen om een bak fruitsapjes te kopen. En helemaal nieuw is onze samenwerking met KV Kortrijk. We verkopen enkele leuke KVK-kidsproducten en organiseren een veiling voor een gesigneerd shirt! Lees er alles over in deze brochure!

U zult zien dat de webwinkel in een nieuw kleedje gestoken werd. U bestelt dit jaar via http://www.sintpaulus.com en klikt er op de knop 'Omnia'. U geeft uw bestelling door en betaalt online voor uw aankoop. Op het einde van de brochure kunt u lezen hoe dit precies in het werk gaat.

En niet te vergeten, ook dit jaar krijgen de drie beste Omniaverkopers een leuke prijs!