Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Wat leeft er in het water, op zoek naar het monster van de Boerenkreek deel 1

Artem

Beste ouders,

vanochtend was het wateronderzoek. We vonden redelijk veel vissen.

Hippolyte

Ik ben in de voormiddag naar de Boerenkreek gegaan en juf Carine heeft les gegeven. Dan mochten we in de kreek vissen met een netje. Erna hebben we appelmoes gegeten.

Simon

Vandaag hebben we 2 soorten activiteiten gedaan. Ten eerste deden we wateronderzoek. Dat is onderzoeken wat er leeft in en rond het water en wat de oorsprong is van de kreken. We hebben ook gemountainbiket! Dat was keitof!

Anou

We deden met heel 5B wateronderzoek. Eerst kregen we wat uitleg en dan konden we aan het leukste beginnen. Iedereen mocht waterdiertjes zoeken en iedereen had wel iets gevangen! Ik had een garnaal gevonden! Dat was mijn dagje. Groetjes, Anou!

%d bloggers liken dit: