Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Muurklimmen moet een olympische discipline worden!

Raar maar waar: op het programma vandaag stonden muurklimmen en boerengolf.

Federica
Ik heb niet zo goed geslapen maar ik was wel actief. Vandaag zijn we gaan klimmen. Het was achter de manège. Daarna hebben we boerengolf gespeeld. Ik heb dat nog nooit gedaan maar het was wel leuk. Ik was gewonnen!

Oona
Als allereerste stonden we op en gingen we ontbijten. Het was superlekker. We zijn erna gaan muurklimmen. Het was superleuk want ik zit in de groep met mijn beste vriendinnen. We hebben ook boerengolf gespeeld. Dat was ook tof!

Louise
We zijn vandaag gaan muurklimmen. Het was superleuk want ik was helemaal tot aan de top geklommen. Na het muurklimmen was er ook nog boerengolf en ik was een van de winnaars. Hoera!

 

%d bloggers liken dit: