Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Meester Joeri houdt van pony’s

Liam

Vandaag hebben we pony’s geborsteld. We moesten het zadel er zelf opzetten. Toen ons zadel op de pony stond moesten we er op rijden. Het was supertof! Groetjes, Liam

Anou

Vandaag heeft de helft van 5B op de pony gereden. Dat was heel leuk. We hebben opgezadeld, afgezadeld en ze geborsteld (de pony’s). Toen we aan het rijden waren, was de voorste pony in draf gegaan dus alle pony’s volgden. Gelukkig liep het goed af.

Noa

Beste ouders, we hadden een leuke dag! We hebben paard gereden en ik ging in draf! De pony’s waren heel lief. We hebben ook wateronderzoek gedaan. We wandelden eerst en hebben wat visjes gevangen. Ik vond het echt een leuke dag! Straks doen we ook nog een avondactiviteit!

%d bloggers liken dit: