Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Op je blote voetjes voel je alles zoveel beter

Deze namiddag stond er voor een van de twee groepen een blotevoetenpad op de planning. Gids Stanny nam ons mee op pad. Al van aan onze slaapkamers moesten de schoenen uit… We wisten niet wat ons te wachten stond.

Lars Salembier

We hebben vandaag het blotevoetenparcours gedaan. We gingen eerst op het gras en de molshopen. Daarna gingen we in de plassen en ook op de steentjes. Tot slot hebben we nog een paar opdrachtjes gedaan. De meeste kinderen vonden het eerst (zachte) stuk leuk, maar het tweede (harde) stuk ietsje minder.

Lucas 

In de namiddag hebben wij op blote voeten een parcours gedaan. Onze voeten waren heel erg vuil, maar ik vond het wel heel erg leuk!

Tars

De blotevoeten activiteit was lekker vuil, dat vond ik echt leuk!

 

%d bloggers liken dit: