Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Wie niet weg is… is gezien door een geit…

Na een leuke fietstocht kwam een van de groepen deze namiddag aan bij het geitenbedrijf Kristof de Geeter. Zoveel geiten bij elkaar hadden we nog nooit gezien. Nog niet gesproken van die schattige lammetjes … Als honing op de geitenkaas mochten we ook nog eens proeven van hun eigen product op een toastje.

 

Louise, Alice, Lula en Naëlle 

We zijn vanmiddag naar de geitenboerderij gefietst. Er waren veel lammetjes die we zelf mochten vasthouden en met de papfles voeden. We waren net te laat om een geit te zien kalveren. Ze werken daar met drie mensen: de oude boer en boerin en hun zoon die het bedrijf heeft overgenomen. Er waren 850 geiten aanwezig. Op het einde kregen we een toast met geitenkaas.

%d bloggers liken dit: