Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Niet iedereen kan een zorro zijn op een paard

Zowel in de voormiddag als in de namiddag stond een afspraakje met de pony’s en de paarden op de planning. Een jongensgroep die erg goed zorgde voor de paarden, waar hier en daar toch iemand met een klein hartje aan het rijden is gegaan. Ook een meisjesgroep die ze in de watten legden en mocht genieten van een speciale opdracht.

 

Nina, Babette en Imke

Vandaag hebben we nieuwe paarden leren kennen. Nina vond het eerst eng, maar daarna wel super leuk. Babette vond het tof om ze te kammen en een parcours af te leggen in de piste. Imke vond het leuk om een paard op te zadelen. Quashqai was heel braaf en toch soms ook wat wild. Tilo, het paard van Nina was soms een beetje wild maar ze vond dat ze hem goed kon temmen. Babette had de eer met het grootste paard te mogen rijden.

%d bloggers liken dit: