Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

boerengolf spelen terwijl je muurklimt is niet makkelijk

Ena
Na het middageten ben ik gaan klimmen. Ik ben direct overal tot boven geklommen. Daarna was het boerengolf en dat was ook wel leuk!

Gaëlle
In de namiddag gingen we klimmen. Dat was echt superleuk! Erna was het boerengolf. Mijn naam was ‘naamloos’. Tof he. Vanavond is het fuif en NEE, ik ga niet dansen!

Margot W.
Ik heb vandaag eerst boerengolf gedaan en ik ben derdes geworden! Ik zat samen met Eva in een team. Daarna heb ik geklommen en dat vond ik supertof! Bij het klimmen was ik samen met Eva en Luna.

Margot D.
We hebben geklommen in de voormiddag maar ook boerengolf gespeeld. Ik vond het klimmen heel leuk omdat je dan een mooi zicht hebt over de omgeving. Ik vond boerengolf ook leuk omdat het iets anders is dan gewone golf.

Eva
Vanmorgen hebben we boerengolf en muurklimmen gedaan. Bij het boerengolf ben ik derdes geworden en het was megatof. Het klimmen vond ik leuk omdat we lekker hoog konden gaan.

Luna
We hebben in de voormiddag boerengolf en klimmen gedaan. Boerengolf is een spel met een stok met daaronder een klomp eraan. Daarmee moet je slaan tegen een grote bal. Dat was top! Klimmen was ook top!

%d bloggers liken dit: