Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

K2/3 toneel Akke Akke Tuut

1 oktober @ 03:48

De opa van Lander heeft nog nooit de zee gezien. Nog nooit? Nog nooit. Ook niet in zijn dromen? In zijn dromen wel. Elke nacht. Elke nacht met zijn voeten in het water. Met zijn handen in het zand. Met zijn ogen in de zon. De opa van Lander heeft nog nooit de zee gezien.

Zo’n slordige 30 jaar geleden begonnen 2 jonge honden een cabaret-duo genaamd Kommil Foo. ‘Akke Akke Tuut’ was één van hun eerste voorstellingen. Mich en Raf Walschaerts regisseren, samen met Stef De Paepe een splinternieuwe versie van deze theaterklassieker. Thomas Van Caeneghem en Lander Severins spelen. Onweerstaanbaar muzikaal cabaret voor kleuters! “Lander geeft zijn opa zijn verbeelding van de zee cadeau – een immens geschenk. En wat een cadeau is deze tedere voorstelling zelf, voor iedereen die het geluk heeft ze te zien.” (Evelyne Coussens in De Morgen)

Regie & scenografie: Raf Walschaerts, Mich Walschaerts & Stef De Paepe. Spel: Lander Severins & Thomas Van Caeneghem. Muziek: Thomas Van Caengehem. Kostuums: Dorine Demuynck. Techniek: Peter Van Hoof & Kris Van Oudenhouve. Technisch coördinator: Koen Bellens. Productieleiding: Maaike Scheltjens. Fotograaf: Michiel Devijver. Met dank aan: ontmoetingscentrum ’t Waaigat Zwijndrecht.

https://scholen.schouwburgkortrijk.be/voorstelling/766

Gegevens

Datum:
1 oktober 2022
Tijd:
03:48

Datum

sep 26 2022
Verlopen!