Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Dag 9 – 16/02/2023

Mathis Baekelandt

We hebben gekeken naar de finale vier-op-een-rij.  Daarna ging de bar open.  We deden vandaag een laatste wandeling.  Het was de snoepjestocht.  Straks gaan we nog naar een fuif.

 

Isaac Vuylsteke

Vanmorgen ruimden we onze kamer al een beetje op.  Daarna gingen we op stap voor de snoepjestocht.  Gisteren ging de bar open na de finale vier-op-een-rij.

 

Lars Willems

Nelson was gisteren de winnaar van het vier-op-een-rij tornooi.  Daarnet deden we de snoepjestocht.  We hebben dan natuurlijk niet veel gesnoept 🙂  Straks doen we de laatste avondactiviteit: de tweede fuif!

 

Lucas Vanoost

Jules en Nelson speelden gisteren de finale vier-op-een-rij.  Nelson was uiteindelijk de winnaar.  Vanmorgen maakten we al een stuk van onze valiezen.  Tijdens de namiddagwandeling kregen we op verschillende plaatsen snoepjes.

 

Noa Thermote

Vanmorgen hebben we ons al wat klaargemaakt voor het vertrek van morgen.  Valiezen gemaakt en de kamer al wat opgeruimd.  We gingen ook op snoepjestocht.  Jammer genoeg is dit de laatste dag.  Het was geweldig! 🙂

 

Lusiné Daniel Yan

Het was de laatste volledige dag.  Valiezen werden al wat klaargemaakt en de kamers werd opgeruimd.  Als laatste wandeling kregen we op verschillende punten snoepjes.

 

Alexa Martijn

We supporterden gisteren voor de finale vier-op-een-rij.  Nelson was de winnaar na een spannende finale.  Onze kamer werd vanmorgen opgeruimd en ik maakte mijn valies al klaar.  Na de platte rust deden we een wandeling per commando.  Het was de snoepjestocht.  Het was een mooie dag om af te sluiten.  Bedank!

 

 

%d bloggers liken dit: