Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Dag 8 – 15/02/2023

Alexie Despriet

Gisteren deden we de Thomas-avond deel 2.  Opnieuw met veel spelletjes.  Vandaag vertrokken we al in de voormiddag voor een dagtocht.  Het was een wandeling met veel klimmen en dalen.

 

Xander Decramer

We hebben gisterenavond terug veel spelletjes gespeeld.  Vandaag was het de dagtocht.  Die duurde wel 15 km.  ‘s Middags zijn we gestopt om rond een kerkje onze picknick op te eten.  Na de wandeling mochten we wat rusten of spelen.

 

Manoe De Backer

Tijdens het tweede deel van de Thomas-avond waren er snoepjes en drankjes.  De dagtocht vandaag startte om 10.30 uur en eindigde om 14.30 uur.  Het was heel lastig!

 

Zohra Vanden Heede

Gisteren sloten we af met het tweede deel van de Thomas-avond.  Vandaag deden we een wandeling van 14 à 15 km.  Er waren hier en daar prachtige uitzichten.  We hadden ook een picknick bij en die hebben we buiten opgegeten.  Het was heel gezellig!

 

Oona Merlevede

Gisterenavond was het de Thomas-avond met allemaal spelletjes.  Deze morgen vertrokken we op dagtocht.  We hebben 15 km gewandeld.  We waren terug aan het kasteel om 14.30 uur.  Daarna mochten we vrij spelen.

 

%d bloggers liken dit: