Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Dag 7 – 14/02/2023

Vic Janssens

Gisteren gingen we vroeg slapen want het was een lange dag in Jupille.  Morgen was er een lesje wiskunde.  Daarvoor moesten we rond het kasteel enkele opdrachten doen.  Na de middagrust deden we nog een leuk tochtje.

 

Gaëlle Donckels

Na de avonturendag speelden we gisteren nog enkele gezelschapsspelletjes.  Vandaag leerden we bomen opmeten met behulp van een houthakkerskruis.  We deden een iets kortere wandeling want morgen doen we de dagtocht.

 

Nicolas Kvijinadze

Jupille gisteren was heel leuk.  De rappel was het tofst en de deathride het ergst.  Vanmorgen deden we per commando enkele berekeningen.  Ook het volume van een huisje werd berekend.  De wandeling na de middag was 7 km.

 

Hippolyte Ficheux

Gisterenavond was het een beetje chillen.  Vandaag was er terug een wandeling, maar er was opnieuw vrije tijd.  We hebben ook de ‘Hartjesdans’ gedaan, en dat werd gefilmd door de drone.

 

Wout Deneckere

We zijn gaan wandelen in de zon.  Er werd ook veel post uitgedeeld door de juffen.  Straks, na het eten, doen we het tweede deel van de Thomas-avond.  Morgen gaan we de hele dag wandelen.

 

%d bloggers liken dit: