Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Dag 6 – 13/02/2023

Ena Claeys

Gisterenavond deden we een schriktocht.  En vandaag werd ik wakker met stress.  We gingen naar Jupille.  Eerst ging ik niet mee op de bergen omdat ik hoogtevrees hen, maar tijdens het tweede deel van de dag ben ik toch meegegaan.  Het was superspannend en leuk!  Omdat het een drukke dag was, is het straks chillavond.

 

Sofya Mkhitaryan

We zijn naar Jupille gegaan.  Ik heb dan wel hoogtevrees, maar ik heb toch alles meegedaan.  ‘s Middags aten we onze picknick.  Op onze brooddozen stonden bijnamen.  Mijn bijnaam was ‘KV Kortrijk’.  Morgen is het mijn verjaardag en Valentijn!  Ik heb er superveel zin in!!

 

Jérôme Pappijn

Gisteren deden we een avondtocht in het donker.  We gingen per commando op tocht, samen met onze zaklampen.  Vanmorgen vertrokken we naar Jupille.  Eerst deden we de apenbrug, daarna de Zepplin.  Na de picknick deden we de deathride.  Dat was spannend.  Deze avond aten we kip met appelmoes.  Het lekkerste eten tot nu toe.

 

 

%d bloggers liken dit: