Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Dag 5 – 12/02/2023

Lente Seynaeve

Gisterenavond was het fuif en vanmorgen stonden we op met ochtendgymnastiek.  We speelden vandaag heel veel buiten.  We hebben ook gesupporterd voor een voetbalwedstrijd tussen enkele jongens.

 

Jayde Vandaele

Het was een superleuke fuif met leuke en goeie muziek.  Het was de beste fuif tot nu toe.  Af en toe konden we ook eens naar buiten gaan om wat te rusten.  Straks doen we nog een wandeling in het donker.

 

Sorena Asgari

Gisteren was het een topfuif!  Vanmorgen kwam Stephan ons wakker maken met een gitaar.  Daarna was er ochtendgymnastiek.  Als middagmaal hebben we frieten met stoofvlees gegeten.  Heel lekker.  Topdag!

 

Margot Devos

Het was supertof gisteren tijdens de fuif.  Vanmorgen werden we dan gewekt door superzanger Stephan.  Er was ook nog een voetbalwedstrijd.  Morgen gaan we met de bus een hele dag op stap.

 

Diego De Kerpel

Gisteren was het eindelijk fuif tot 22 uur.  Stephan maakte ons vanmorgen wakker door het liedje ‘Mooi weer vandaag’ te zingen.  Voor het ontbijt was het ochtendgymnastiek door trainer juf Debo.  We deden de Babbelbox en vanmiddag lieten we enkele ballonnen opstijgen.

 

Nelson Dehullu

Gisteren was het de leukste vind ik.  Toen was het fuif.  Vanmiddag aten we frietjes maar daarvoor hadden we ochtendgymnastiek.  Er was ook nog Babbelbox.

 

%d bloggers liken dit: