Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Dag 3 – 10/02/2023

Lucas Vanhuysse

Het was gisterenavond Thomasavond!  Veel spelletjes en nog meer gelachen.  Vanochtend deden we een wandeling van 8 km maar we waren even verdwaald waardoor we minder lang moesten wandelen.  We aten vanmiddag fishsticks met brocolipuree.  Daarna maakten we een leuk varend bootje met motor.

 

Sean Susanne

We deden gisteren een spelletjesavond met een kussengevecht en nog veel meer.  Vanmorgen, na het ontbijt, deden we een wandeling van 8 km.  We hebben buiten ook nog een bootje gemaakt om op het beekje te varen.

 

Artem Rooseleer

Gisteren Thomasavond!!  Liedjes, spelletjes en een één-tegen-één kussengevecht.  Vanmorgen deden we een lange wandeling maar we liepen wat verloren en dus de wandeling werd wat korter.  Na de middagrust timmerden we een bootje samen.  We deden dat met een Debootje (zaagje).

 

Liam Ovijn

Vandaag kregen we zoals altijd een heerlijk ontbijt.  Daarna deden we een wandeling van 8 km.  Na het eten met fishsticks hebben we bootjes gemaakt en ook nog vrij gespeeld.  Dat was mijn toffe dag!

 

Frederica Depuydt

Gisterenavond hadden we spelletjesavond.  Dat zijn allerlei spelletjes.  Heel tof dus.  Vannacht heb ik goed geslapen.  En het eten was weer zeer lekker.  We deden een wandeling in het bos maar liepen een beetje verkeerd maar alles kwam goed.  We hebben ook nog een bootje gemaakt.  Het was weer zeer tof!

 

%d bloggers liken dit: