Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Dag 2 – 09/02/2023

Luna Desmet

Gisterenavond deden we een avondwandeling zonder zaklamp.  Daarna: vuurwerk!  Vandaag hebben we een wandeling gedaan van 7 km.  Het was heel zonnig!

 

Eva Sabbe

Tijdens de avondwandeling gisteren moesten we een stuk wandelen per groepje van vier.  Ook vandaag hebben we een tocht gedaan.  Ik vond het de max!

 

Alix Abeel

Het was supertof gisteren.  Zeker de wandeling in het donker.  Vandaag was het eten weer superlekker.  Na de middagrust deden we opnieuw een wandeling.  Het weer was een beetje afwisselend, maar zeker goed.

 

Otis Debrabandere

Het ontbijt deze ochtend was heel lekker.  We konden vanalles kiezen.  Daarna hadden we les met  coördinatiewandeling.  Vanmiddag aten we tomaten, soep met balletjes en cordonbleu.

 

Kilian Gheysels

Ik stond op vanmorgen en had goed geslapen.  Daarna was er ontbijt.  Voor het middageten deden we een wandeling op het domein rond het kasteel.  We gebruikten daarbij een kompas.  Na het eten was er siësta en daarna een wandeling van 6 kilometer.

 

Simon Vanneste

Gisterenavond was het de max! We hebben een spannende wandeling gemaakt in het donker.  Daarna werd er een supermooi vuurwerk afgestoken. Vandaag was het mooi maar fris weer.

 

 

%d bloggers liken dit: