Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Dag 1 – 08/02/2023

Anou Defuster

Toen ik op de bus stapte was er een vrolijke sfeer.  We kwamen aan om 12 uur.  We kregen een prachtige rondleiding en mochten vrij spelen in het natuurlijk domein.

 

Farah Feys

Vandaag was een spannende dag.  Waarom?  Omdat de Bosklassen beginnen en we te horen kregen met wie we zouden slapen, en met wie we in het commando zitten.  Het was vandaag een fantastische dag!

 

Louise Vankeirsbilck

Toen ik wakker werd was ik super blij om op bosklas te vertrekken.  Toen we aankwamen rond 12 uur hebben we lekker gegeten en kregen we een rondleiding in de omgeving.  Het was een schitterend begin.

 

Julie Lefebvre

Vandaag stond ik op met heel veel stress.  En dan vertrokken we met de bus.  Nog even zwaaien en daar gingen we.  Toen we aankwamen mochten we eten en daarna veel spelen.  We begroetten de prins en de prinses.  De dag ging heel vlug voorbij.  Dag 1 was een heel geslaagde dag.

 

Clémence Lauwers

Het was prachtig weer.  Perfect voor een wandeling.  Ik heb ook een gezellige kamer.  We vertrokken vanmorgen om 09 uur en waren ter plaatse om 12 uur.  Straks sluiten we de dag af met een avondwandeling.

 

%d bloggers liken dit: