Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Kerst & Nieuw πŸŽ†

Wat een gezellige week deze week. De lichtjes aan, luisteren naar het kerstverhaal, een kerstfilmpje bekijken, onze nieuwjaarsbrief oefenen met de micro, een kerstboom knutselen. De kleuters mochten zelf kiezen wat we als laatste knutselwerkjes gingen maken en waren heel gemotiveerd! Zo leuk om te zien. Met de bijen nog eens de letters K inoefenen, rijmen en woordstukjes klappen. De bloemen mochten de 5 foutjes zoeken, de juiste schaduw en 2 dezelfde. We hebben goed gewerkt en het was superleuk. Nu tijd voor vakantie. De kleuters tellen af naar het kerstfeest en hebben er zin in!

Na de vakantie komt juf Noor 3 weken stage lopen in onze klas. De hele kleuterschool wordt overgenomen door stagiaires en samen werken ze een project uit. De kleuters zagen juf Noor al een paar in de klas en zien het helemaal zitten!

Fijne feesten allemaal!
Vrolijke kerst en fijn oudejaar.
Geniet van alle gezelligheid en warmte.

Tot snel!
Juf Ine
%d bloggers liken dit: