Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Steun onze verkeersbrigadiers

Beste ouders,

Onze vrijwillige verkeersbrigadiers die onze kinderen elke dag opnieuw veilig helpen oversteken in de Burgemeester Felix de Bethunelaan slaan een noodkreet!

Auto’s en fietsers stoppen zelden voor hun signalen en zorgen voor gevaarlijke situaties wanneer onze kinderen moeten oversteken tijdens de ochtendspits.

We hebben de situatie reeds aangekaart bij de politie en het stadsbestuur en vragen hen om een concrete oplossing (zoals aanpassing van de verkeerssituatie).

Maar het is ook belangrijk om intussen de weggebruikers te sensibiliseren! Daarom lanceren we deze warme oproep om tijdens onze ludieke verkeersactie van 16 t.e.m. 20 januari onze brigadiers te komen helpen van 7.45 tot 8.30u.

Schrijf je in via deze link

Kom met een fluojasje, een bel, kerstverlichting, … en we vormen een ketting van ouders om onze kinderen veilig de weg over te krijgen. Het stadsbestuur wordt in deze week ook uitgenodigd om een kijkje te komen nemen en een gesprek aan te gaan. Hoe meer volk we kunnen optrommelen, des te meer impact het zal hebben.

De kinderen en onze vrijwilligers hebben jullie hulp hard nodig!

Vriendelijke groeten,

Het oudercomité van Sint-Paulus

PS: de school zoekt nog steeds mensen die zich willen engageren als verkeersbrigadier.

%d bloggers liken dit: