Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Thema Herfst πŸ‚

We gingen met zn allen samen op stap naar het park. Joepie! Amai, zoveel herfstschatten daar. Tamme en wilde kastanjes, bolsters, blaadjes, takken,.. De kleuters waren vooral grote fan van de takken. We hebben er een hele boel mee naar klas! Toen we terug op school kwamen, hebben we ze allemaal gesorteerd van klein naar groot. Meten, schatten, groter dan, kleiner dan, langer, korter,.. De kleuters vonden het de max! Volgende week gaan we knutselen met stokken en blaadjes. We hebben nog wat blaadjes te kort. Brengen jullie elk nog 3 grote blaadjes mee? Alvast bedankt!
Het gaat goed in klas. Iedereen heeft zijn plekje gevonden en de kleuters beginnen de gewoontes goed te kennen. Met de bloemen hebben we rijen paddestoelen gemaakt. Een lange rij en een korte rij. Wat deden ze het allemaal goed! Ook heel wat kleurenspelletjes kwamen aan bod. De bijen waren dan weer druk in de weer met de eerste, de  laatste, de voorlaatste, de tweede, de vijfde,..
Fijn weekend allemaal!
Groetjes, Juf Ine


%d bloggers liken dit: