Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Halloweenfeest

Dag mama’s en papa’s van de peuter- en kleuterklas,

Met enkele ouders organiseren we op zondag 30/10/2022 van 14u tot 17u een verkleedfeest in thema Halloween voor onze peuters en kleuters.

Op die manier hebben onze kinderen plezier op school buiten de klasactiviteiten én leren wij ouders elkaar beter kennen. We hopen je te mogen verwelkomen om samen onze community uit te bouwen. Broers en zussen zijn uiteraard ook welkom.

De inkom is gratis. We vragen aan wie kan, om snoep mee te brengen om onze snoep grabbelton te vullen zodat elk kind met een handje snoep kan vertrekken. We voorzien een bar met drankjes en hapjes een democratische prijzen en ook gratis water. De opbrengst van onze bar gaat naar “lege brooddozen” op Sint-Paulusschool.

Op die manier dragen we bij tot het recht op een voedzame maaltijd voor elk kind op onze school.

Kom jij ook? Laat het dan weten vóór vrijdag 21 oktober 2022 via sms aan Caroline (mama Charlotte 2/3KB) 0497/07.04.04 of Nuria (mama Victor 2/3KB) 0495/72.50.07 . Geef zeker volgende info mee:

NAAM KLEUTER + KLAS + aantal ouders/broers/zussen

Wil je graag iets bakken? Graag! Laat ons dat even weten bij jouw bevestiging. U kunt de affiche in bijlage afdrukken en ophangen.

%d bloggers liken dit: