Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Nieuwe toegangsregeling voor de school

Nieuwe toegangsregeling voor de school

Vanaf augustus vinden er op de school grote werken plaats. Zo worden de daken boven de eetzaal vernieuwd en wordt de turnzaal volledig heringericht.

Deze werken zullen duren tot half november. Omdat we ons nu al willen voorbereiden op de werfsituatie testen we vanaf volgende maandag een nieuwe breng- en ophaalregeling uit.

Belangrijk om te weten is dat de kleuters nog steeds in de klas opgehaald worden. De lagere schoolkinderen zullen niet meer in rijen opgesteld staan onder het afdak. Zij zullen rechtstreeks naar de (groot)ouders stappen bij het belsignaal.

Toegang en uitgang via Kongoweg blijft behouden. Komt u uw lager schoolkind daar halen? Wacht dan aan de dubbele groene toegangspoort aan de speelplaats om 11.40u of om 15.55u

Toegang Bethunelaan verandert. U brengt en haalt uw kind via de groene poort onder het lage afdak aan speelplaats 1.

U mag uw kind opwachten aan het afdak om 15.55u. Wie zijn of haar kind ’s middags komt halen, mag dit wel nog altijd doen via de toegang aan het secretariaat.

U komt dus niet meer op de speelplaats (tenzij u een kleuter ophaalt). Kinderen die in de studie blijven of niet meteen opgehaald worden, spelen op de tweede speelplaats.

Indien u later bent, kunt u daar uw kind ophalen.

%d bloggers liken dit: