Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

De Warande 🏖

Joepie! Eindelijk was het zover! Na heel wat aftellen mochten onze bijen, vlinders, olifanten en bevers eindelijk op schoolreis! Wat een feestje!

Gepakt en gezakt in de bus, onze slaapkamers zien, onze bedjes maken,... Het was reuze spannend! Daarna gingen we op verkenning in de Warande en mochten we in het zand, fietsen, met de go-carts, voetballen, klimmen, door de tunnels, van de glijbanen en nog zoveel meer.

Met z'n allen in de douche, pyjama's aan, een verhaaltje voor het slapen gaan en naar bed. Een korte nacht, maar deze morgen een grote glimlach. We gingen naar de speelberg, het vlot en liepen op de palen tussen het gras. Wat was het tof! Onze 2daagse was een groot succes! De kleuters hebben genoten!

%d bloggers liken dit: