Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

dag 9 – donderdag 24/02/2022

Renée Demeulenaere

De finale vier-op-een-rij werd gisteren gespeeld.  Siebe vs. Xander.  Xander was de winnaar.  Daarna ging de bar nog eens open.  Straks sluiten we af met fuif nummer 2.  We zijn net terug van de snoepjestocht.  Op een chocotoff heb ik een gouden streep gevonden.  Leuk!

 

Helena-Ebise Ver Elst

Voor de bar gisteren openging speelden Siebe en Xander de finale van het vier-op-een-rij tornooi.  Iedereen supporterde.  En vandaag, mmmm…lekker…., deden we de snoepjestocht.

 

Pauline Montu

Xander won het tornooi vier-op-een-rij.  Hij speelde tegen Xander.  Alle twee kregen ze een mooie trofee.  De bar ging ook nog open en daarna speelden iedereen nog wat gezelschapsspelletjes.  Vandaag en ik opgestaan met het beste gevoel ooit.

 

Lieselot Vanoost

Deze voormiddag hebben we al een deel van onze valiezen gepakt omdat we morgen vertrekken.  Dat ging redelijk vlot.  We hebben ook nog wat buiten gespeeld.  Na het middageten deden we per commando de snoepjestocht.  Leuk!!

 

Xander Sabbe

Gisterenavond was het de finale vier-op-een-rij.  Ik ben gewonnen!!  Daarna ging de bar open.  Vandaag hebben we al een beetje opgeruimd.  Als laatste wandeling deden we de snoepjestocht.

 

 

 

%d bloggers liken dit: