Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Dag 8 – woensdag 23/02/2022

Manu Coopman

Gisteren was het Thomasavond deel 2.  Opnieuw zongen we leuke liedjes.  Vandaag was het dan eindelijk de dagtocht.  Het was een prachtige tocht met mijn vrienden.

 

Helena-Ebise Ver Elst

Het was een lange dag terwijl we één lange wandeling deden.  Het was dan ook de dagtocht.  Maar ik heb wel genoten.  Het was alleszins mooi weer.

 

Finne Vanhee

Na het avondeten gisteren deden we de Thomasavond onder leiding van Stephan.  Vandaag was het de dagtocht.  Die was wel 15 kilometer lang, lastig.  Maar het was wel een heel zonnige dag.

 

Havana Rooseleer

De Thomasavond was opnieuw hilarisch.  Vanmorgen was het prachtig weer.  Ideaal voor een dagtocht natuurlijk.  We wandelden eerst een stuk door het open veld en daarna door een prachtig sprookjesbos.  ’s Middags aten we tussen de graven aan een oud kerkje.  Dat was wel wat eng.  Na de wandeling was er vrije tijd en straks wordt de finale van vier-op-een-rij gespeeld.

 

Aiko Stragier

Vandaag was het de dagwandeling.  We heben 15 kilometer gewandeld in 4 uur tijd.  Soms was het lastig omdat we steil omhoog moesten wandelen.  Maar het was wel ok.  En gisterenavond was het de Thomasavond deel 2.  Ook heel leuk.

 

 

%d bloggers liken dit: