Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Dag 7 – dinsdag 22/02

Luna Tanssens

Gisteren was de bar open.  Tijdens de wiskundeles moesten we omtrekken en hoogtes berekenen.  Na de middag gingen we opnieuw op tocht.  Die was 7 kilometer lang.  Tijdens de tocht babbelde ik met mijn vriendinnen.

 

Emiel Speecke

Ik heb een drankje en chips gekocht toen de bar gisteren open was.  We speelden ook nog enkele spelletjes.  Daarnet hebben we een wandeling door het bos gemaakt.  Ik schat dat die 6 à 7 kilometer was.  Morgen nog langer want dan doen we de dagtocht.

 

Lili Vanhouwaert

Ik speelde gisteren vier-op-een-rij tegen Maxim.  Ik heb gewonnen.  Ook was de bar open om drankjes en chips te kopen.  Vanmorgen was er een les waarvoor we buiten opdrachten moesten doen.  Na de middagrust vertrokken we om te wandelen.

 

Anis Qnioun

Gisteren speelden we gezelschapsspelletjes terwijl de bar open was.  Vanmiddag deden we een moeilijke wandeling maar het is wel gelukt.  Daarna werd er nog buiten gespeeld.  Straks nog het avondeten en dan het tweede deel van de Thomas-avond.

 

Gaston Le Roy

De rekenles was heel leuk.  Leuker dan de andere lessen.  We gingen buiten per commando om opdrachten uit te voeren.  Vanmiddag gingen we op tocht.  Ik vond het niet echt een lange tocht maar het ging wel goed op en neer.  Het was een fijne dag.

 

Pierre Abeel

De bar was gisteren geopend.  Iedereen mocht iets kopen.  Ondertussen speelden we spelletjes.  Na het ontbijt kregen we een les wiskunde.  En we deden ook nog een grote wandeling door het groot bos.

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: