Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Dag 6 – maandag 21/02/2022

Van Remoortel Cyriel

De avondwandeling gisteren was supertof.  Dave en Mike sprongen uit de bosjes om ons te laten schrikken.  Voor het slapengaan deden we een grap met Stephan.  Dat was heel grappig omdat hij niet wist waar wij waren.  Vandaag gingen we naar Jupille om er op rotsen te klimmen.  De deathride en de rappel waren heel erg speciaal.

 

Sien Vandersteene

Na de boswandeling gisterenavond hebben we Stephan geprankt.  Heel leuk om te doen.  Vanmorgen gingen we naar Jupille.  We deden er een deathride, maar ook een apenbrug.  Dat is een touw dat boven het water is gespannen.  Daarna gingen we met de bus terug naar het kasteel om ons te douchen en te eten.

 

Cesar Desmet

Toen we gisteren naar bed gingen werden we kort daarna weggeroepen om een grap uit te halen met Stephan.  Dat is goed gelukt.  Vandaag gingen we met de bus naar Jupille.  Ik beklom een berg en toen ik op de top stond durfde ik er ook af te springen.

 

Laure Willems

Na het avondeten gisteren deden we een nachtwandeling per commando.  Daarna deden we ook nog een grap waarvan Stephan niets afwist.  Vandaag in Jupille deden we een deathride en ook een via ferrata.  Dat is klimmen met de hulp van ijzers die in de rots zijn gekapt.  Daarna deden we ook nog een paar dingetjes.

 

Lila Belhadi

We deden een avondwandeling per commando in het donker.  Gelukkig mochten we een zaklamp gebruiken.  We hebben ook nog een prank met Stephan uitgehaald.  Vanmorgen, na het ontbijt, vertrokken we met een bus naar Jupille.  Ik deed een deathride, en klom ook op rotsen.  Echt leuk!

 

Elisa Deuss

Gisteren deden we de commandotocht in het donker bos.  Spannend!  Mike liet ons heel erg schrikken.  Vandaag zijn we naar Jupille geweest.  We hebben gerappeld van een hoge rots en deden ook een via ferrata.  Maar na de via ferrata sloten we af met een grote deathride!!

 

 

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: