Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Dag 5 – zondag 20/02/2022

Marie-Alix Coucke

Gisteren, na de pizza’s, was er een fuif in een bijgebouw van het kasteel.  Deze voormiddag hebben we ballonnen opgelaten met daaraan enkele boodschappen.  We deden ook nog een korte wandeling rond het domein.

 

Dante Merlevede

We hebben gefuifd en het was supertof!  Tijdens een les liet iedere leerling een ballon vliegen met een tekstje.  Na de vrije tijd en het middageten was er siësta om even te bekomen.  De wandeling was vandaag kort, maar vanavond doen we er nog één.

 

Miel Terryn

Na het ontbijt lieten we een ballon met een kaartje opstijgen.  Door de wind was dat geen probleem.  Gisteren was er een fuif.  Daar werd veel gesprongen en meegezongen met de liedjes.  Daarnet deden we nog een wandeling.

 

Camille Vermeulen

Ik heb een fuif meegemaakt, echt, het was fantastisch.  Met veel muziek en dans.  De volgende ochtend, vandaag dus, lieten we een ballon vliegen met daaraan een postkaart.  Vanmiddag heb ik lekker gegeten.  En dan zijn we gaan wandelen.

 

Aiko Stragier

We hebben gefuifd en nu is mijn stem weg 🙂  Na de wandeling hebben we het bootje getest dat we vrijdag hadden gemaakt.  Er was ook nog vrije tijd.  Ik denk dat we straks terug een wandeling in het donker zullen maken.

 

Siebe Delva

De fuif was megatof.  De monitors en juffen vulden ballonnen met helium.  Daaraan werden kaartjes gehangen.  De wandeling was kort maar goed.  Straks doen we nog een activiteit maar ik weet nog niet precies wat.

 

 

 

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: