Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Dag 4 – zaterdag 19/02/2022

Céleste Vanleeuwen

Gisteren hebben we een grote quiz gespeeld.  Het was heel leuk.  En vandaag mochten we uitslapen en daarna vrij spelen.  We hebben een dans geoefend die daarna werd gefilmd met een drone.  Heel leuk.

 

Xander Sabbe

Tijdens de grote quiz was het heel tof.  We hadden veel lol met al die opdrachten.  Vandaag na het ontbijt schreven we een brief naar huis.  Er was ook veel vrije tijd om te spelen.  Gelukkig regende het vandaag niet.

 

Marie Amandels

De grote quiz was heel leuk.  Er werd veel gelachen met de grappen van Stéphan.  Met enkele tablets hebben we vanmiddag een TIKTOK-filmpje gemaakt.  Straks moeten we ons klaarmaken om te gaan fuiven.

 

Jéno Saelens

Ons commando won gisteren de grote quiz!  Omdat het weekend is mochten we iets langer slapen.  Er werd veel gespeeld.  Daarnet hebben we zelfgemaakte pizza’s gegeten.  

 

Maxine Despriet

Vanmiddag maakten we enkele TIKTOK-video’s.  We deden dat in verschillende groepen.  Vanmiddag waren er frietjes en vanavond pizza’s.  Straks gaan we nog lekker fuiven, joepi!

 

Rosa Kerkhove

We eindigden op de tweede plaats tijdens de grote fuif.  Het scheelde echt niet veel of we hadden gewonnen.  Vandaag mochten we de activiteit zelf kiezen.  Er waren groepjes die een dans deden, een andere groep maakte pizza’s.  Ik maakte een TIKTOK.  Er werd ook nog veel gespeeld.

 

 

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: