Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Dag 3 – vrijdag 18/02/2022

Pauline Montu

De activiteit gisterenavond was de Thomasavond.  We moesten wenen van het lachen!!  Na het ontbijt gingen we wandelen.  Daarnet hebben we een mini bootje gemaakt.  Zo cute!

 

Renée Demeulenaere

Het was weer leuk!  Gisteren de Thomasavond en vandaag de dassen gekregen.  De wandeling deden we na het ontbijt omdat er storm op komst was.  ’s Namiddags kregen we bootjesles. Superleuk!!  De dassen zijn trouwens mooi roze!!

 

Nolan Delbarre

Gisterenavond deden we allemaal spelletjes zoals kussengevecht en dirigent.  Vanmiddag was er storm voorspeld en dus zijn we na het ontbijt gaan wandelen.  We maakten ook nog bootjes om later op een riviertje uit te proberen.

 

Lieselot Vanoost

Tijdens de Thomasavond deed ik een geblinddoekt kussengevecht.  Heel tof!  Vandaag maakten we een heel mooie wandeling door de velden.  Er was ook nog een techniekles om met hout een bootje te maken.

 

Louis Moring

We hebben een Thomasavond gehouden, dat was gisteren na het eten.  En vanochtend deden we dan een grote wandeling.  Vanavond staat er een quiz op het programma.  Ik kijk er naar uit!!!

 

Adel Elallaoui

Na met een kussengevecht de Thomasavond te hebben beëindigd gingen we slapen.  Na het ontwaken gingen we lekker ontbijten en daarna deden we een wandeling.  Tijdens de les maakten we een houten bootje.  Daarnet speelden we nog enkele gezelschapsspelletjes.  

 

 

 

%d bloggers liken dit: