Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Dag 2 – donderdag 17/02/2022

Bianca-Andreea Patilea

Iedereen heeft een mooi bosklas T-shirt gekregen.  Onze kamer werd iets later wakker dan de anderen.  Na een lekker ontbijt was er een les met een kompas.  Hiervoor moesten we per commando het bos in  Het was een leuke activiteit.

 

Havana Rooseleer

Woensdagavond was er zowel een receptie als een wandeltocht.  Die tocht was in het donker (zonder licht), lekker spannend. ’s Ochtends werden we vriendelijk gewekt door juf Debo.  Er wachtte ons een ontbijtbuffet en daarna was er les over kompassen.  Nog tijdens de les deden we een kompastocht rond het kasteel.  In de namiddag wandelden we ook nog een echte tocht.

 

Henry Dejaeghere

Gisterenavond deden we veel dingen.  Na het avondeten deden we een nachtwandeling en daarna begon de bosklas officieel met een receptie.  Vanmorgen werden we wakker gemaakt met grappige muziek.  Deze namiddag deden we een eerste grote wandeling.

 

César Peene

Gisteren was er een bèreleuke avondwandeling met daarna een soort feestje.  Vandaag begon de dag al goed met een heerlijk ontbijt.  Tijdens de les was er een leuke zoektocht met een kompas.  De siësta is gewoon heel leuk om te eten.  En de vrije tijd was bère.

 

Oliver Denijs

Gisterenavond hebben we een beetje gedanst en ook lekkere chips gegeten.  Het was mijn eerste nacht in het Château d’Insegotte.  Ik heb zeer goed geslapen.  Vanmorgen at ik een lekker ontbijt.  Vanmiddag, na de platte rust, hebben we een eerste grote wandeling gedaan.

 

Léonie Lanckriet

Gisteren was er een receptie en daarbij kregen we kinderchampagne, chips en zelfs nog een T-shirt van de bosklassen.  De eerste nacht was superleuk.  Vanmorgen heb ik lekker ontbeten.  Na een beetje les mochten we opnieuw vrij spelen in de tuin van het kasteel.

 

%d bloggers liken dit: