Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Dag 1 – woensdag 16/02/2022

Eshal Hussain

Toen ik wakker werd was ik heel benieuwd hoe het zou zijn enzo…  In school stopte ik mijn koffer in het karretje van de bus.  Iets later vertrokken we.  Toen we aankwamen in het grote kasteel van Insegotte was alles daar fantastisch.

 

Jasper Byttebier

Onderweg, op de bus, kwam ik de kamerverdeling te weten.  Ik zat natuurlijk bij mijn vrienden.  Ik was superblij.  Na het middagmaal deden we een wandeling rond het domein.  Straks doen we ook nog een avondwandeling.

 

Clément Verhamme

Vanmorgen, toen ik wakker werd, had ik stress.  Daarna naar school en toen met de bus naar Filot.  Veel gespeeld bij het beekje.  Als avondmaal was het vis met groentjes en patatjes.

 

Yéléna Ligneel

Ik werd wakker met een grote glimlach, maar ik was ook een beetje nerveus.  Toen we op de bus zaten had ik een klein beetje heimwee.  Maar toen we in Filot waren was ik blij met de kamerverdeling.

 

Maxim Depamelaere

De dag begon fantastisch.  Ik was al vroeg op school om mijn koffer af te geven.  Op de bus vertelde juf bij wie we zullen slapen.  Eerst maakte Stephan een grap door een valse kamerverdeling op te geven, maar we hadden hem vlug door.  Alles gaat tot nu toe echt goed.

 

Laure Willems

Vanmorgen was ik superblij.  Eindelijk bosklas!  Op de bus was er al heel veel sfeer.  Iedereen was echt dolblij, zeker toen we het kasteel voor het eerst zagen.  Het was al meteen lekker eten.  Straks doen we nog een wandeling en daarna slapen we hier voor de eerste keer.

 
%d bloggers liken dit: