Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Winterkou

Twee weken

In onze leeuwenklas hebben we de voorbije twee weken gewerkt rond winterkou. Zo zijn we eens naar buiten gegaan om te kijken hoe koud het is. Ook onze klaspop ‘Jules’ had het koud en wij hebben heb geholpen om het warm te krijgen zo zijn we aan de slag gegaan door onze zijn zintuigen te gebruiken. We hebben ook mogen luisteren naar het verhaal van jules. Zo hebben we poppenkast mogen kijken en leerden we een versje en mochten we luisteren naar het liedje bibber bibber. We hebben mogen stempelen met handschoenen, schilderen met ijsblokken, sneeuw maken, ook hebben we mogen schilderen met waterverf en hebben we lekker chocomelk samen gemaakt. Mmm wat was die heerlijk. Ook mochten we 3 nieuwe vriendjes verwelkomen in onze klas! Welkom aan jack, Mouna en Joppe 🙂 het waren twee superleuke weken 🙂

%d bloggers liken dit: