Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

Speelleerboeken Averbode

Beste ouders

Hebben jullie ook zo’n zin in een leuke en leerrijke lente? Daarvoor raden wij  jullie met veel enthousiasme de lentecollectie speel- en leerboeken van Uitgeverij Averbode aan. 

Per stuk kosten ze slechts 7,95 euro. Er is voor elke leeftijd een aangepaste versie. En ze worden gratis thuisgeleverd! Bestel ze eenvoudig online via de webshop: www.uitgeverijaverbode.be/speelleerboeken 

De speel- en leerboeken bevatten toffe verhalen, spellen, knutselwerkjes, raadsels … Perfect voor uren speel- en leerplezier! Voor maar 7,95 euro extra koop je zelfs een voordelig pakket met een speel- en leerboek boordevol oefeningen.

Gebruik bij je bestelling zeker je unieke schoolcode A62611 als promotiecode. Zo krijgt onze school ook een leuk extraatje. 🙂    

%d bloggers liken dit: