Contacteer ons

056 21 32 10 // sint.paulus@kbkscholen.be

Top

OMNIA: Veiling KVK-shirt en Duo-VIP-ticket

Dit jaar heeft Sint-Paulus een exclusieve samenwerking met KV Kortrijk. Als eerste KVK-school levert dit ons alleen maar voordelen op het vlak van sportieve samenwerking en het creëren van een verbinding met de profclub van onze stad. We zijn dan ook fiere ambassadeurs van deze club.

Dankzij KV Kortrijk mogen wij dit jaar een gesigneerd shirt verkopen via opbod. Het shirt werd door alle A-kernspelers gesigneerd en gaat naar de meestbiedende. Wie het shirt koopt, krijgt er meteen ook een duo-vipticket bij voor een wedstrijd naar keuze (excl. de vijf topwedstrijden). De opbrengst van deze veiling gaat 100% naar de Omniaverkoop. Bij het shirt komt een meet & greet met Kristof D’haene! 

Bieden kan tot zondag 14/11/21 om 18u via deze link: https://sintpaulus.com/product/veiling-gesigneerd-shirt-kvk-kids/

 

%d bloggers liken dit: